فینگر فودها ( finger food ) یا لقمه های مینیاتوری ( غذای و اردور و سالاد و نیز میوه و کمپوت و میوه ) به صورت های مختلفی تهیه میشود و بدون وسیله ای مانند استیک های چوبی یا چنگال و غیره و فقط با دست ( با یک لقمه چپ ! ) خورده میشوند . برخی ( نه همه ) غذاهای خیابانی در جرگه این تعریف قرار میگیرد . در آشپزی غربی این نوع خوراکی در رده اردور و پیش غذا ها و اشتها آورها قرار میگیرد ( البته گاهی شاید بعنوان غذای اصلی هم مورد سرو قرار بگیرد )

میتوان رو باز مانند کاناپه های ریز و مینیاتوری و یا رو بسته مانند ناپلئونی پنیر و غیره و به صورت رول یا مربع یا دایره شکل و ... تهیه شوند . مواد آنها بسیار متنوع و از سبزیجات و میوه ها و گوشت ( اکثرا سفید مانند ماهی و ماکیان ) یا زرده تخم مرغ و پنیر و زیتون تهیه میشود و میتوان بدون سس و یا باسس سرو کرد .  این فینگر فودها ریز و برای میهمانی های رسمی مانند عروسی و نامزدی و .... و غیر رسمی مانند عصرانه یا صبحانه متشکل از کیک ها و تارت ها و پای های کوچک و ریز تهیه میشوند و هم دور گردانده و هم روی میز به صورت بوفه یا سلف سرویس پذیرایی میشود . مواد اصلی یا اساس کار را نان و یا خمیرهای شکیل یا تخم مرغ ( سفیده ) و برشی از میوه و سبزیجات تشکیل میدهید .

 

رول ژامبون و پنیر  

   

لقمه کشک و بادمجان    

 

لقمه نان و پنیر و پیازچه   

میرزاقاسمی ، کوکتل  چوبی       

میکرو سوسیس           

 

سالادهای یک نفره :

- ذرت مکزیکی
- سالاد الویه
 -سالاد ماکارونی


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: finger food , فینگر فود


تاريخ : ۱۳٩۳/٩/۱۸ | ۳:۳٢ ‎ب.ظ | نویسنده : فینگرفود شاپ - پارتی | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.